Виробниче навчання 03.04.20

Вітаю вас, учні!!!

     Сьогодні п'ятниця 03.04.2020 р. , тому ми приступаємо к вивченню нової теми, а саме "Спеціальні форми обслуговування" .    

1. Інструктаж за змістом занять, з організації робочого місця і охорони праці під час спеціальних форм обслуговування   2. Обслуговування осіб, які проживають в готелях, організація харчування в поверхових буфетах, в номерах    3. Обслуговування іноземних туристів у ресторані готелів  по типу «шведський стіл»            Зараз я вам пропоную зайти за посиланням на мій Методичний посібник профіля компетентностей для офіціанта та бармена, де вам необхідно буде ознайомитися з наступною інформацією:

 4.3 Сучасні види послуг і форм обслуговування у сфері готельної індустрії (стор.91-101)А далі вам необхідно ознайомитися з обслуговуванням іноземних туристів у ресторані готелів по типу "шведський стіл" з посиланням: Організація шведського столу
     

         Також пропоную переглянути відео-контент:

    Організація шведського столу 

    Шведський стіл. Правила етикету

    Шведський стіл у Чернівцях

Домашнє завдання: 

      Пройти обов'язково тестування на моєму блозі, заповнивши реєстраційну форму та отримавши сертифікат, в якому буде зазаначена ваша оцінка!!! P.S. Назва тесту:Організація обслуговування в ресторані. Після проходження тесту зачекайте хвилину, система опрацює ваші дані і ви отримаєте результат. 

       У полі результата не забудьте вказати ваше призвище та ім'я...Якщо виникнуть запитання пишіть або в групу у вайбері, або на сайті є зворотній зв'язок...

       А також не забуваємо ставити лайк та зірочки...))Бажаю успіхів!!!





Коментарі

Популярні публікації