Виробниче навчання 03.04.20
Вітаю вас, учні!!!
Сьогодні п'ятниця 03.04.2020 р. , тому ми приступаємо к вивченню нової теми, а саме "Спеціальні форми обслуговування" .
1. Інструктаж за змістом занять, з організації робочого місця і охорони праці під час спеціальних форм обслуговування 2. Обслуговування осіб, які проживають в готелях, організація харчування в поверхових буфетах, в номерах 3. Обслуговування іноземних туристів у ресторані готелів по типу «шведський стіл» Зараз я вам пропоную зайти за посиланням на мій Методичний посібник профіля компетентностей для офіціанта та бармена, де вам необхідно буде ознайомитися з наступною інформацією:
4.3 Сучасні види послуг і форм обслуговування у сфері готельної індустрії (стор.91-101)А далі вам необхідно ознайомитися з обслуговуванням іноземних туристів у ресторані готелів по типу "шведський стіл" з посиланням: Організація шведського столу
Коментарі
Дописати коментар