Виробниче навчання 10.04.2020

Доброго дня!!!

     Дякую за роботи, які ви мені надіслали на пошту... Я все перевірила і результати вашої роботи скину вам в групу у вайбері. Усі молодці!!!

         Продовжуємо вивчати наступну тему:Обслуговування бенкетів і прийомів

1. Особливості різних видів бенкетів, зокрема: з повним обслуговуванням офіціантами, з частковим обслуговуванням офіціантами.
2.  Прийом замовлення і складання меню, порядок розрахунку.
Організація та техніка обслуговування  стор.127-151

   До вашої уваги відео-матеріали за цією темою:


     Після того, як ви ознайомитеся з цією темою, пропоную для закріплення перейти на вкладку  тестування та пройти тест№2.

Бажаю успіхів!!!


Коментарі

Популярні публікації