Виробниче навчання 20.03.2020
Доброго дня!!!
Дякую за роботи, які ви мені надіслали на пошту... Я все перевірила і результати вашої роботи скину вам в групу у вайбері. Усі молодці!!!
Розпочинаемо вивчення наступної теми "Обслуговування відвідувачів"
Ця тема розрахована на 12 годин. І перша частина, яку ми розглянемо сьогодні це організація робочого місця офіціанта та охорона праці під час обслуговування відвідувачів. Зустріч відвідувачів, прийом та оформленння замовлення, техніка роботи офіціанта з тацею під час обслуговування відвідувачів.
Зараз я вам пропоную зайти за посиланням на мій Методичний посібник профіля компетентностей для офіціанта та бармена, де вам необхідно буде ознайомитися з наступною інформацією:
1.Професійний етикет (стор. 10-12)
2.Охорона праці та особиста гігієна офіціанта (стор. 13-14)
3.Зустріч і розміщення гостей (стор.129-140)
Коментарі
Дописати коментар